Cursus babymassage

Ik bied zowel cursussen babymassage individueel als in groepsverband aan. Lees hieronder informatie over beide cursussen.

-> Momenteel geef ik geen groepscursussen. Een individuele cursus geef ik wel. Dit kan in de avonduren of in het weekend.

Individuele cursus babymassage

Voor wie

De cursus is geschikt voor ouders van baby’s tussen ca. 6 weken en 1 jaar.

Bij de individuele cursus heb ik alle aandacht voor jou/ jullie als ouder(s) en je baby. Deze cursus is voor een of beide ouders en jullie baby.  Ik vind het heel leuk en waardevol om beide ouders de babymassage te leren geven.

Bijeenkomsten

Ik heb de voorkeur om je een cursus van 3 bijeenkomsten van ongeveer 45 minuten per keer te geven. Ik kan ook een of twee lessen verzorgen. Ik leer graag hoe je als ouder de massage aan je baby kan geven. Ik leer je ook massage technieken specifiek gericht ter verlichting van darmkrampjes van je baby en een ontspanningsoefening voor jou als ouder, voorafgaand aan de massage. Daarnaast geef ik informatie over aspecten zoals basisbevestigend dragen,  behoeften van een jonge baby,  lichaamstaal en huilgedrag van de baby.

Waar

Ik kom bij jullie thuis.

Prijs

De prijs voor voor de gehele cursus (3x) is 120 euro. Inclusief cursusinformatie (exclusief reiskosten buiten Vught). Vraag me naar de mogelijkheden en prijs als je met een vriendin (twee baby’s) de babymassage cursus wilt volgen.

Als je liever een of twee lessen wilt vraag ik 45 euro per keer (ca. 45 minuten per keer).

 

Groepscursus babymassage

Voor wie

De cursus is geschikt voor ouders van baby’s tussen ca. 6 weken en 1 jaar.

Bijeenkomsten

Ik geef de cursus in 4 bijeenkomsten van ongeveer vijf kwartier per keer. Ik leer graag hoe je als ouder de massage aan je baby kan geven. Ik leer je ook massage technieken specifiek gericht ter verlichting van darmkrampjes van je baby en een ontspanningsoefening voor jou als ouder, voorafgaand aan de massage. Daarnaast geef ik informatie over aspecten zoals basisbevestigend dragen,  behoeften van een jonge baby, bevorderen van een veilige hechting (contact) tussen ouder en baby, lichaamstaal en huilgedrag van de baby.

De cursus vindt plaats in een kleine groep (minimaal 3, maximaaal 5 ouders en jullie baby).

Wanneer

 

Indien voldoende aanmeldingen.

Waar

De cursus vindt plaats in Vught

Prijs

De prijs voor voor de gehele cursus is 90 euro. Inclusief cursusinformatie.